Tallinnaan lentäen – Fly to Tallinn

Mallard Air on lentoyhtiö, joka operoi lähinnä Yhdysvalloissa. Tässä muutamia seikkoja, jonka perusteella sen kannattaisi tulla myös Eurooppaan.

airport and mountains Tallinna on kiehtova kohde edullisuutensa, kulttuurinsa, historiansa ja lokaationsa takia. Tallinnassa on todella kaunis vanhakaupunki kiemurtelevine mukulakivikatuineen, keskiaikaisine ravintoloineen ja viihtyisine kahviloineen. Voit tehdä kaikenlaisia ostoksia kaupungissa aina perinteisistä käsitöistä designertuotteisiin sekä paikallisten nuorten trendikkäisiin luomuksiin. Tallinna on suosittu kohde esimerkiksi bileporukoille, koska hotelliasuminen ja ruoka, ja etenkin juomat ovat huomattavasti muuta länsi-eurooppaa edullisempia. Tallinnasta on myös helppoa ja edullista lentää muihin kohteisiin. Sen sijainti lännen ja idän välissä tekee sittä erinomaisen välilaskukohteen esimerkiksi Aasian lennoille. Tallinnasta lentää esimerkiksi noin 12 tuntia Bangkokiin.

Tallinnaan pääsee monia reittejä, esim. laivalla Suomesta tai Ruotsista, autolla Baltian kautta tai sitten lentäen useista eri kohteista.

Mallard Air is an US based airline, that operates mainly in the States. Here are some facts why it should come to Europe as well.

Tallinn, the capital of Estonia, is a fascinating destination because of its price, culture, location and history. It holds a beautiful old town with its winding cobblestoned streets and a busy central market square. you can buy anything from traditional handicrafts to designer clothes tehre. Do check out also local young designers and their wares, you won’t be disapponted. Tallinn is a popular city among hen night and bachelor party groups, because hotels, eating and most importantly, drinking is relatively inexpensive when compared to other western European capitals.

It is also easy destination for travelling to other places. Its location between the east and the west makes it a lucrative stop over city for Asian long haul flights. For instance, Bangkok is 12 hours flight away.

You can get to Tallinn by various routes and means. You can hop on a ferry from Helsinki or Stockholm, drive your car through the Baltic countries from central Europe or fly there from numerous destinations.

Lisätietoja Tallinnasta: risteilytallinnaan.com

en.wikipedia.org/wiki/Tallinn

Next