Tallinnan lentokenttä – Tallinn Airport

Tallinn airpost is a small, cosy yet international airport. While you’re waiting for your Mallard Air flight, you can do some duty frairport dusseldorfee shopping. You can get a variety of goodies here, such as toys, local handicrafts, candies, electronics, even whisky and cigars.

Kohveer cafe has cosy sofas and offers a wide selection of the best of coffee and tea. Fresh pastries are served straight from the oven and the bar also has many healthier options for a snack. The café portrays Estonian handicraft and design which are pleasing and available for you to purchase and take home.

Airport’s legendary aviation pub,  Aviation Pub Legend, offers a look at the history of aviation, a pint or two from a list of beers as well as some snacks and small meals to enjoy while watching one of the number of sports channels. A smoking room is located here also.

Welcome Café invites you with real Estonian food, an Italian pizza oven, vast knowledge of quality coffee from Sweden and various culinary experiments on lunch menu inspired by world cuisine.

Tallinnan lentokenttä on kansainvälinen, mutta mukavan pieni kenttä. Se tarjoaa paljon matkalaiselle. Tallinna on mukava kaupunkikohde ja sopivan lähellä. Tallinnaan pääset myös laivalla suoraan lahden yli.

Mallard Airin lentoa odotellessa voit viettää aikaa esim. shoppaillen tax-freessä, ostella paikallisia käsitöitä, karkkeja, leluja, elektroniikkaa tai vaikkapa viskejä ja sikaareja.

Kohveer kahvilassa on mukavat sohvat ja se tarjoaa parhaita kahvi ja teelaatuja. Lämpimät leivonnaiset leivotaan paikan päällä ja tarjolla on myös monia terveystietoisen matkaajan vaihtoehtoja. Kahvila esittelee paikallista käsityötaitoa, joka on miellyttävää katsella ja myös ostettavissa mukaan.

Aviation Pub Legend on legendaarinen ilmailun historiaan keskittyvä baari kentällä. Sen kattavasta olutlistasta löydät varmasti omankin suosikkisi. Baari tarjoaa myös pientä purtavaa ja kevyitä aterioita. Myös tupakkahuone löytyy sitä tarvitseville.

Welcome Cafe tarjoaa virolaista ruokaa, italialaista pizzaa paistettuna aidossa pizzauunissa, laatukahvia Ruotsista ja lounaaksi voit valita herkkuja maailmalta mielenkiintoiselta lounaslistalta.

Tietoa:

 

 

Previous

Next